Dag twee preop

Vanmorgen om 7:30 uur ging de wekker. Na een kop koffie en een ontbijt en een korte douche stond dag twee van de preop testen op het programma.

Eerst een optometrist die een gezichtsveld onderzoek deed en de druk in het oog vanuit de hersenen onderzocht. Daarna nog een afspraak bij een psychiater om te kijken of ze zo’n zware operatie aan kunnen. Tussendoor werd ik nog getest op Corona zodat ik geen gevaar ben voor hun herstel. Gelukkig was van de meiden alles goed voor de operaties. Mijn uitslag hoor ik morgen, maar ik verwacht geen rare dingen. Voor de meiden waren alle resultaten uit de vorige onderzoeken goed, dus alles gaat door zoals gepland.

Deze afgelopen twee dagen heeft Amy Smith, assistent en held, echt enorm veel voor ons gedaan. Ze heeft de meiden opgehaald met een taxi toen ik er nog niet was en heeft ze begeleid en geholpen waar ze kon. En ook vandaag stond ze de hele dag voor ons klaar en regelde ze het zo dat het op een voor de meiden meest gunstige manier georganiseerd werd. Maar ook alle artsen zijn super aardig. Het is fijn als je op zo’n manier wordt behandeld. Hoe zwaar het ook is.

Morgen staan er nog een aantal gesprekken met artsen gepland en dan zaterdag een dag rust. Vandaag waren we gelukkig ook redelijk op tijd klaar. Dus bij ‘thuiskomst’ op ons gemak wat gegeten en daarna rustig aan gedaan. Ik ben nog even door de regen wat boodschappen gaan doen en extra mondkapjes gehaald. Daarna was het tijd voor avondeten, kopje thee, film en nu bed. Morgen weer een dag! Tot dan.
Liefs, Monique

6 reacties op “Dag twee preop”

 1. Blij dat het nú zo rustig verloopt, na de hectische aanloop. 👍👍👍
  Spannend en heel maar dan ook heeeeel veel succes meiden. 🤗🤗🤗

 2. C.Pannekoek_ van Weij

  Volg jullie belevenissen op de voet en met grote interesse en bewonder jullie moed. Het kan dus niet anders dan goed komen met de meisjes!
  Sterkte!

 3. Wat fijn dat er een speciale assistent voor jullie is die alles in het ziekenhuis voor jullie regelt. Daar kun je een hoop aan overlaten en op vertrouwen.
  Al gesetteld in het appartement (?) Sterkte hè, voor de komende dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *