Doneren

Helaas is hetgeen waar we bang voor waren uitgekomen.

Gelet op de lockdown in Spanje, de escalatie van het virus in Spanje waardoor er geen capaciteit is in de gezondheidszorg en de onzekerheid van de situatie zijn de operaties van Jane en Rosa uitgesteld tot nader order. Hoewel dit natuurlijk een enorme teleurstelling is, hebben we begrip voor de situatie in Barcelona.

Zodra de omstandigheden het toe laten, zal er een nieuwe datum worden ingepland. We houden jullie op de hoogte. Voor nu, let op elkaar, houdt afstand en blijf veilig en gezond.

Liefs,
Monique

 

We hebben het gehaald! En wat nu?

Het is ons gelukt om het streefbedrag voor de operaties van Jane en Rosa bij elkaar te krijgen. Woorden schieten tekort om iedereen die hieraan heeft bijgedragen, op wat voor manier dan ook, te bedanken. Maar dankbaar zijn we, natuurlijk voor alle donaties, maar zeker ook voor alle warme en positieve berichten die we de afgelopen maanden hebben ontvangen. En wat nu?
Nu beginnen we aan een volgende spannende periode. De operaties staan gepland voor 20 en 21 april, een week voor die tijd moet alles zijn voldaan. De tickets naar Barcelona en het verblijf zijn geboekt. Na de operaties staat ons nog een jaar van revalidatie en werken aan herstel te wachten. Ook daar zijn kosten aan verbonden.

Vandaar ook dat de website nog steeds de mogelijkheid biedt tot het doneren voor onvoorziene kosten.

Blijf ons steunen

Eenmalige of periodieke donaties? Je kan kiezen om een eenmalige of een periodieke donatie aan onze Stichting te doen. Voor meer informatie kan je via deze link meer te weten komen over schenkingen. Schenkbelasting

Mollie

Wij maken gebruik van het veilige betaalsysteem van Mollie; als je bij een donatie bevestiging krijgt van de zogenaamde “Stichting Mollie” dan betekent dit dat jouw donatie goed is verwerkt en rechtstreeks aan ons wordt geschonken.

100% transparant

Onze Stichting Help Jane & Rosa battle CCI/AAI  is 100% transparant. Alle giften worden 100% gebruikt voor de twee operaties, de verzekering voor mogelijke complicaties en de reis- en verblijfskosten. Ik krijg regelmatig de vraag wat er met het restbedrag gebeurt. Nou, voorlopig is er nog geen sprake van een restbedrag. Na de operaties staat ons nog een jaar van revalidatie en werken aan herstel te wachten. Ook daar zijn kosten aan verbonden. Vandaar ook dat de website nog steeds de mogelijkheid biedt tot het doneren voor onvoorziene kosten. Na de laatste medische controles, en als de artsen tevreden zijn met de resultaten, wordt de stichting bij de notaris opgeheven en het bedrag dat dan nog beschikbaar is, zal door de notaris over soortgelijke stichtingen worden verdeeld.

Stichting Help Jane & Rosa battle CCI/AAI

IBAN: NL15INGB0006177292

BIC: INGBNL2A

KVK: 75373009

E-Mail: info@help-jane-rosa-battle-cci-aai.com.

Hartelijk dank voor jouw steun aan mijn twee dochters

162655

Hieronder kun je je gegevens  invullen en aangeven of je een eenmalig of periodieke donatie wil verrichten. Je kan ook kiezen om de velden NAAM en BERICHT leeg te laten, zo wordt jouw gunst anoniem verwerkt. Je word doorverwezen naar een beveiligde pagina van de Stichting Mollie, een Payment Service Provider, zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar ons wordt ‘vervoert’. 

Naam

Bericht

Bedrag €*