Doneren

We hebben het gehaald! En wat nu?

Het is ons gelukt om het streefbedrag voor de operaties van Jane en Rosa bij elkaar te krijgen. Woorden schieten tekort om iedereen die hieraan heeft bijgedragen, op wat voor manier dan ook, te bedanken. Maar dankbaar zijn we, natuurlijk voor alle donaties, maar zeker ook voor alle warme en positieve berichten die we de afgelopen maanden hebben ontvangen. En wat nu?
Nu beginnen we aan een volgende spannende periode. De operaties staan gepland voor 18 en 19 mei, een week voor die tijd moet alles zijn voldaan. De tickets naar Barcelona en het verblijf zijn geboekt. Na de operaties staat ons nog een jaar van revalidatie en werken aan herstel te wachten. Ook daar zijn kosten aan verbonden.

Vandaar ook dat de website nog steeds de mogelijkheid biedt tot het doneren voor onvoorziene kosten.

Blijf ons steunen

Eenmalige of periodieke donaties? Je kan kiezen om een eenmalige of een periodieke donatie aan onze Stichting te doen. Voor meer informatie kan je via deze link meer te weten komen over schenkingen. Schenkbelasting

Mollie

Wij maken gebruik van het veilige betaalsysteem van Mollie; als je bij een donatie bevestiging krijgt van de zogenaamde “Stichting Mollie” dan betekent dit dat jouw donatie goed is verwerkt en rechtstreeks aan ons wordt geschonken.

100% transparant

Onze Stichting Help Jane & Rosa battle CCI/AAI  is 100% transparant. Alle giften worden 100% gebruikt voor de twee operaties, de verzekering voor mogelijke complicaties en de reis- en verblijfskosten. Ik krijg regelmatig de vraag wat er met het restbedrag gebeurt. Nou, voorlopig is er nog geen sprake van een restbedrag. Na de operaties staat ons nog een jaar van revalidatie en werken aan herstel te wachten. Ook daar zijn kosten aan verbonden. Vandaar ook dat de website nog steeds de mogelijkheid biedt tot het doneren voor onvoorziene kosten. Na de laatste medische controles, en als de artsen tevreden zijn met de resultaten, wordt de stichting bij de notaris opgeheven en het bedrag dat dan nog beschikbaar is, zal door de notaris over soortgelijke stichtingen worden verdeeld.

Stichting Help Jane & Rosa battle CCI/AAI

IBAN: NL15INGB0006177292

BIC: INGBNL2A

KVK: 75373009

E-Mail: info@help-jane-rosa-battle-cci-aai.com.

Hartelijk dank voor jouw steun aan mijn twee dochters18

162655

Hieronder kun je je gegevens  invullen en aangeven of je een eenmalig of periodieke donatie wil verrichten. Je kan ook kiezen om de velden NAAM en BERICHT leeg te laten, zo wordt jouw gunst anoniem verwerkt. Je word doorverwezen naar een beveiligde pagina van de Stichting Mollie, een Payment Service Provider, zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar ons wordt ‘vervoert’. 

Naam

Bericht

Bedrag €*