Even rust

Sinds we zijn begonnen met de crowdfunding en de stichting Help Jane & Rosa battle CCI/AAI om het geld bij elkaar te krijgen voor de levensreddende operatie die mijn zusje Rosa en ik nodig hebben, krijg ik het gevoel alsof ik de hele tijd aan moet staan. Ik denk bijna heel de dag aan de stichting, mijn achteruitgaande gezondheid en die van Rosa. Zelfs al ik slaap, droom ik van de acties en aan alles wat goed, maar ook vooral fout gaat of kan gaan. Hierdoor merk ik gewoon dat ik helemaal geen tijd heb om tot rust te komen en met mijn toch al beperkte energie begint dit langzaam aan iets te veel voor mij te worden.

Dus ik neem een pauze, even rust van tekst en uitleg geven, social media berichten en filmpjes maken, maar vooral even tijd zodat ik weer een klein beetje energie kan krijgen zodat ik me weer iets meer als mezelf kan voelen. Een pauze om mijn gezondheid weer even op nummer 1 te zetten en even echt naar mijn lichaam te luisteren.

Een pauze waarin ik hoop weer wat creatieve dingen te kunnen doen zoals breien, make-uppen of glas graveren. Echt even tijd voor mij, zodat ik me kan voorbereiden op de spannende tijd die nog voor ons ligt. De afspraken bij dr. Gilete in Barcelona eind oktober en alle acties die opgezet gaan worden en al zijn dit allemaal goede en mooie dingen brengen ze toch ook enorm veel spanning!

Liefs,

Jane

2 reacties op “Even rust”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *