Herenigd

De ochtend van 12 mei verliep voorspoedig tot we ineens de tijd op zagen lopen op de routeplanner en we totaal vast stonden op de A4. Van het positieve uitgaan en bij de eerste melding hadden we nog zoiets vervelend maar genoeg tijd, we halen het makkelijk.

Dat veranderde toen we al een dik kwartier niet bewogen en de alternatieve route een paar honderd meter verder ook geen tijdswinst meer opleverde. Op een gegeven moment sloeg de wanhoop toe. Toen we eenmaal weer gingen rijden, heb ik flink het gaspedaal ingedrukt. We scheurden de valet parking in. In het voorbij rennen mijn autosleutel gedropt en iets getekend.

Toen we bij de bagage incheckbalie aankwamen stond er een enorm lange rij en kregen we te horen dat Inchecken voor Barcelona niet meer ging lukken en dat we de tickets moesten om boeken. Totale paniek natuurlijk. Bij de KLM balie naar de mogelijkheden gevraagd en aangegeven dat de meiden echt mee moeten ivm ziekenhuis afspraken. Als ze zonder bagage zouden gaan, konden ze nog mee. Dus na een ‘innig’ afscheid van gaan, gaan, rennen en een zwaai gingen ze zo snel mogelijk naar de gate. De baliemedewerkster heeft er telefonisch voor gezorgd dat ze op hun zouden wachten. Ondertussen werd mijn ticket om geboekt naar de volgende dag en zou ik met alle bagage nareizen.

Gelukkig is alles goed gegaan en kwamen de meiden veilig in het appartement aan. Wel helemaal kapot van de spanning en inspanningen. En ik stond op Schiphol in dubio een hotel of wat. Gelukkig stelde Els voor om mij op te halen en de volgende dag weer vroeg te brengen. Dat gaf wat afleiding want ook bij mij zat de spanning hoog. De 13de reden we nog vroeger dan een dag eerder naar Schiphol en stond ik voor zessen al bij de bagage incheckbalie.

De meiden en ik FaceTimen wat af in de tussentijd. En vanmiddag zag ik eerst Rosa en een uurtje later kwam Jane. Ze waren kapot. Ze hadden al een heel druk programma achter de rug met allemaal onderzoeken en later vanmiddag ook nog een gesprek met Dr. Gilete. Amy zijn assistent had het programma gewijzigd zodat ik er ook bij kon zijn.

Al met al twee hele inspannende dagen die dan ook zijn tol eisen. En er volgen er nog twee, morgen om 10:00 uur worden we verwacht voor de volgende onderzoeken. Het is pittig. Maar gelukkig zijn we weer samen.

7 reacties op “Herenigd”

  1. Ohhh wat een toestand!!! Kan je er net bij hebben… not! Heel veel succes en sterkte met alle onderzoeken! Xxc

  2. Tjonge jonge, dat was niet fijn al die stress! Maar wat goed dat de meiden toch mee konden en de volgende dag samen naar het ziekenhuis voor alle onderzoeken! Petje af hoor. Nu voor de komende weken veel succes en sterkte voor jullie alle drie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *