Rust, rust, rust

Vandaag staat er niet veel op het programma. Rosa voelt zich nog niet helemaal lekker en trekt zich terug om wat rust te pakken. Voor Jane staat vandaag douchen en haren wassen in de agenda, net grote letters onderstreept. Want wat is ze daar aan toe.

Eerst even nog een maskertje, geen mond maar een Peel-off. En dan is het zover, alle viezigheid, droogshampoo en anti klit spray uitwassen. Douchen is nog steeds een flinke opgave, dus daarna even van bijkomen is niet meer dan normaal.

Het valt mij op dat het bijkomen hiervan minder lang duurt dan voor de operatie. Of misschien is dat ook wel mijn positieve insteek. Rosa heeft niet zoveel trek dus Jane en ik spitten de Deliveroo app door voor wat lekkers. Komen we daar zomaar Dunkin’ Donuts tegen. Tja… 45 minuten later zit Jane aan aan frappe Matcha en ik een passievrucht smoothie, met uiteraard ook een donut. Voor Rosa een iced koffie besteld, maar ook die ging er niet in.

Rosa heeft vandaag even haar eigen tijd nodig. Jane en ik gaan weer een blokje om buiten. Niet zo ver als gisteren, maar we hebben wel even geshopt bij Casa loco. Twee waterflessen, zodat ze voldoende drinken op een dag, gescoord. Daarna weer terug.

Aan het eind van de dag knapte Rosa weer een beetje op. Na het eten heb ik de wond verschoond. De littekens van de meiden zien er mooi uit. We hebben nog wat spelletjes gespeeld en verder gewoon even niets. Want ook dat draagt bij aan herstel.
Liefs,
Monique

2 reacties op “Rust, rust, rust”

  1. Lichte terugslag lijkt me niet meer dan normaal. ik blijf vol optimisme. Morgen nieuwe (zonnige) dag. Veel sterkte en uiteraard liefs.,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *