What a difference a day makes

Vanmorgen zo tegen 11:00 uur kwam Jane uit bed. Nog wel wat brak en de hoofdpijn was niet weg, maar wel al een stuk beter dan gisteren en afgelopen nacht. Na wat gegeten en gedronken te hebben, even gaan douchen. Dat spoelde de laatste resten weg. Rosa voelde zich vandaag ook wat fitter en gaf aan wel op pad te kunnen.

Nadat iedereen was aangekleed, wel zo fijn, gingen we op pad. Eerst maar naar de taxi standplaats, gelukkig is die dichtbij en staat er altijd wel een taxi. We gingen naar het centrum, even wat drinken en shoppen.

Bij Placa de Catalunya hebben we eerst de borden bekeken van de BLM-betoging, daarna zijn we een kopje koffie gaan drinken (Rosa cola) bij Café Zürich. We hadden een heerlijk plekje in de zon en hebben daar best een tijdje van genoten. Daarna een klein rondje door het centrum gelopen. Raar hoe weinig toeristen er zijn. Je kunt overal gelijk terecht.

Bij de kathedraal even op een bankje gezeten voor we weer verder gingen. Onderweg heerlijk een ijsje gekocht en ook hier weer mee op een bankje gezeten. Zo was het wel te doen, beetje lopen en dan weer zitten. Langzaamaan kwamen we weer bij ons beginpunt terug. Rosa gaf aan dat het genoeg was dus de eerste taxi die we tegenkwamen genomen richting appartement.

Thuis laat geluncht en daarna was het tijd voor rust. Ik gaf aan dat ik nog even wat boodschappen ging halen en Jane wilde graag mee. De buitenlucht heeft haar goed gedaan. Rosa was wel klaar voor de dag. Al met al een heel verschil met gisteren. Voorlopig zullen we nog wel van die wisselende dagen hebben. Maar lekker dat we deze dag mee hebben mogen maken!
Liefs,
Monique

2 reacties op “What a difference a day makes”

  1. Heerlijk toch om op deze manier van Barcelona te moeten genieten! digitale knuffel vanuit een stormachtig en fris (15 gr) Rijswijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *