Zorgen

Ik maak me steeds grotere zorgen over de gezondheid van Rosa en mij. Ik weet natuurlijk wel dat we heel erg ziek zijn, maar dit is nog redelijk geleidelijk gegaan over de laatste jaren. Maar als je dan ziet en merkt hoe snel het gaat de laatste paar maanden en hoeveel minder we elke dag kunnen, is dat wel heel erg confronterend.

Een paar simpele voorbeelden van mijn situatie zijn bijvoorbeeld, steeds minder ver kunnen lopen, bijna geen goede dagen meer hebben, niet meer kunnen concentreren op simpele dingen zoals een tv-programma, veel vergeten, eten laten aanbranden of mezelf verbranden tijden het koken. Het is zo frustrerend om de ‘normale’ dingen in het leven niet meer te kunnen doen.

Ik verlies steeds meer van de persoon die ik eerst was en dat maakt mij angstig voor de toekomst. Ik ben zo bang dat de operatie niet door kan gaan 20 april en dat ik nog meer van mijn eigen persoonlijkheid verlies.

Ik ben bang voor mezelf, maar eigenlijk nog veel banger voor Rosa, mijn lieve kleine zusje. Ze heeft al zoveel verloren van wie ze was en dat brengt enorm veel verdriet met zich mee en als haar grote zus wil ik haar zo graag beschermen tegen dit alles.

Help ons alsjeblieft, zodat Rosa en ik allebei weer kunnen leven!

Liefs,

Jane

1 reactie op “Zorgen”

  1. Oh my Jane, wat een afschuwelijk gevoel dat je je persoonlijkheid lijkt te verliezen én je ook nog eens zo’n zorgen maakt om de gezondheid van je jongere zus. We hebben al eerder gedoneerd ik dat weer doen en jullie verhaal opnieuw onder de aandacht van vriendinnen brengen. Ik hoop zo dat t gaat lukken met de operatie in april. Heel veel sterkte en hou vol. Lieve groetjes uit Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *